KRABBESALAT AF TASKEKRABBE
I Danmark er der mest tradition for at spise kødet fra de store klør, hvor det i blandt andet Sverige er større tradition for at spise kroppen. Der er massere af krabber i de danske farvande, så det er bare med at spise løs. Poskriften på krabbesalat kan bruges som frokost, forret eller til en lækker madpakke.
En nem forkost eller forret, der let kan laves i forvejen. Eller til en dag hvor madpakken skal være ekstra lækker.
4 personer
Forret
Tilberedningstid: Ca. 20 min.
1 stor spsk. creme fraiche
1 stor spsk. mayonnaise
2 dråber Tabasco sauce
1/2 tsk. paprika
Citron
Salt og peber
Rugbrød
Sådan gør du
Kom krabbekød i en skål, sammen med creme fraiche, mayonnaise, tabasco sauce og paprika. Rør godt rundt til en lind masse, smag til med salt peber og citronsaft.
Server på rugbrød, og pynt evt. af med friske krydderurter.
Krabbesalaten kan også spises på et lækkert stykke hjemmebagt brød eller flutes