FISKERKONENS OPSKRIFTER

– Havet som spisekammer –

OM FISKERKONEN

OM FISKERKONENS OPSKRIFTER

Jeg hedder Rikke Stjerne, bor sammen med min mand (fiskeren) og vores børn i Sulbæk. Jeg spiser selv alt, men er primært pescetar, da jeg er svært glad for fisk, skaldyr og grøntsager. Jeg vil gerne gøre det nemmere at få fisk og skaldyr ind i hverdagen, ved at inspirere med nemme retter og vejlede i brugen af alternative fiskearter, så det at vælge fisk bliver mere spændende, lettere, men også billigere og mere bæredygtigt.

Jeg er gift med Henrik der har fisket siden han var en lille dreng. Selv er jeg født og opvokset på Læsø. Min far var fisker, så min barndom har også båret præg af fiskeriet. Det har altid været en passion for mig at lave god mad, og de senere år har fisk og skaldyr fyldt meget.

Fisk er desværre ukendt land for mange, og de flest har kun kendskab til nytårstorsken, fiskefileten og sildemaden fra julefrokosten. Det er synd og skam, fisk er fyldt med smag, det er sundt og så er det bæredygtigt.

Når ikke jeg komponere opskrifter så bruger jeg min tid hos R Stjerne Grafisk design, en grafisk virksomhed som jeg ejer og driver.

 

FISKERKONENS OPSKRIFTER

Fiskerkonens opskrifter er en mad blog og instagramprofil med inspiration til fisk og skaldyr. Jeg syntes, at der manglede en madprofil i Danmark, som fokuserede på lækre fiske og skaldyrsretter til hverdag og til fest. Mange siger at de gerne vil spise mere fisk, men de ved ikke helt hvad og hvordan. Andre syntes det er for dyrt. Jeg vil gerne inspirere til at bruge nogle alternative arter fisk og skaldyr, hvor man i den grad får smag og kvalitet for pengene.

Til sidst vil jeg også gerne inspirere dem der ligesom jeg, mere eller mindre er sprunget på pescetar bølgen.

Velkommen til en verden under havets overflade, jeg lover her er fyldt med smag!

Fiskerkonens opskrifter

FISKERKONENS OPSKRIFTER er en mad blog, med fokus på fisk og skaldyr af Rikke Stjerne. Her finder du hverdagsvenlig inspiration til at få mere fisk og skaldyr ind i den travle hverdagen.

Havet er fyldt med smag...

Fiskerkonen aka: Rikke Stjerne
Tlf: 21829972
mail: rikke@r-stjerne.dk
web: r-stjerne.dk

FØLG MED HER

SHOP - KOMMER SNART